Favo Bl♥gs

Ik volg meer Engelstalige blogs dan ‘goeie oude’ Nederlandse/Belgische (wordpress) blogs, valt me op terwijl ik mijn lijstje opstel. Bovendien is een groot deel van de bloggers die ik op het/mijn blog-begin leerde kennen ermee gekapt of op z’n minst een heel stuk minder actief – als in; 2 maanden geleden voor het laatst iets geplaatst.  

Natuurlijk vind ik dat best jammer – en ‘t voelt nogal overbodig alsnog trouw een linkje van hen te plaatsen. Mocht er een (of meerdere) van hen weer ‘opleven’ dan kan het gelukkig alsnog :)..

Voor nu dus een erg kort lijstje – ik volg nog wel wat meer (NL-se) blogs, maar ik wil vaak eerst even ‘de kat uit de boom kijken’.. ik leer hen net kennen (ook leuk!). Het kan dus zijn dat (bijv.) jouw blog (nog) mist – maar da’s 1: niet beledigend bedoeld & 2: waarschijnlijk (ook) vergeetachtigheid/afwachtendheid ;)

Hieronder vind je de blogs die me oprecht bevallen én actief zijn (in willekeurige volgorde):

 

EgoEcho

SpiritueelBoeddha/Shivatje

LoenasDroom

RoosDenkt

LeegSchrift

Vee over ADHD

HarmeBlogt

DeRestvanhetAvontuur

SillSchrijft

ErvaringenvaneenStigMama

 

Ik zit met het idee om snel eens een logje te maken met daarin de lijst aan Engelstalige blogs die ik volg..

Tips wat betreft lees-waardige blogs zijn natuurlijk altijd welkom!