Contact & Info

 

Contact opnemen mag altijd. Ik antwoord altijd zo snel mogelijk. Informatie over Beejoie vindt je onder het contactformulier. Mocht je liever een direct mailtje sturen dan kan dat natuurlijk ook – naar: anneaelise@gmail.com !

 

 

Contact Formulier


 

 

 

 

 

 

 

Info


 

Deze disclaimer/mededeling is van kracht op ‘beejoie.nl’ en is geschreven met de bedoeling je te informeren over aansprakelijkheid/verantwoordelijkheid, over de inhoud van mijn blog en de juistheid/volledigheid ervan, over de auteursrechten die rusten op mijn teksten en afbeeldingen en over de gang van zaken wat betreft contact en reacties.

 

Beejoie.nl is een persoonlijk blog, waarop ik vanuit mijn eigen ervaring, opninie, filosofie, ondervindingen en gedachten deel en (be)schrijf.

 

Ik ben enkel een ‘blogger’

Wanneer er een post verschijnt met tips, goedbedoeld advies en/of inspirerende ideeën is het aan jou wat je met de verstrekte informatie doet en zijn eventuele gevolgen daarmee ook jouw eigen verantwoordelijkheid.

Ik (Anne) ben geen bevoegd professional op welk gebied dan ook en deel deze ideeën enkel ter vermaak en inspiratie.

Het per ongeluk verstrekken van onjuiste informatie en/of onvolledige informatie is een haast onvermijdelijk ‘foutje’ wanneer je regelmatig blogt. Het wordt zeer op prijs gesteld wanneer je bij het ontdekken van zo’n fout contact met me opneemt of het missertje vermeldt in een reactie.

Aan de inhoud van mijn blog kunnen geen rechten worden ontleend. Ook ben ik niet verantwoordelijk voor de inhoud van sites waarnaar wordt doorverwezen.

 

Teksten

Mijn blogposts zijn mijn eigen ‘brein-baby’s’: ik bedenk mijn teksten zelf, tenzij anders vermeld. Onderaan posts waarbij tijdens het schrijven bronnen zijn geraadpleegd vindt je een bronnenlijst.

Bronnen in de vorm van internetartikelen zal ik in sommige gevallen vermelden in de vorm van een ‘onvolledige link’ (bijv: beejoie .nl) om zo te voorkomen dat ik straks met een hoop links zit die nergens toe leiden. Ik heb namelijk geen controle over het doel van de link (en ben ook niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan).

Bij quotes wordt zo mogelijk het geciteerde individu vermeld, tenzij de afkomst van het citaat té onduidelijk, twijfelachtig of onbekend is.

 

Beeldmateriaal

Alle foto’s op beejoie.nl zijn door mijzelf genomen en dikwijls ook bewerkt (het merendeel met behulp van ‘Canva’ en een enkeling op een andere gratis bewerkingssite).

Bij interesse in (het gebruik van) een foto vraag ik je contact met me op te nemen en er netjes om te vragen (graag met een toelichting betreffende de context waarin je het materiaal wilt gebruiken). Een korte vermelding is (wanneer alles klopt) vaak meer dan genoeg.

Het is mogelijk dat je stukken van de inhoud op beejoie.nl al eens eerder hebt gelezen of dat ze je érg bekend voor komen. Ik gebruik zo nu en dan namelijk materiaal van mijn vorige blog(s).

 

Contact

Voor iedere (voor die auteur) eerste reactie op het blog geldt dat ik ‘m eerst handmatig keur. Schrik dus niet wanneer je eerste reactie op mijn blog niet meteen verschijnt. Ik zal je reactie zo snel mogelijk keuren en (in nagenoeg alle gevallen) toelaten.

Voor zowel de reacties op mijn blog als de berichten die ik binnenkrijg via het contactformulier geldt dat ik ze zo snel mogelijk lees en beantwoord.

Alleen in gevallen van spam, reclame of andere ongein kan je er vanuit gaan dat ik de moeite niet neem te reageren.